Servei d’emmagatzematge i dipòsit de maquinària i elements voluminosos

A CTG Espais oferim el nostre servei d'emmagatzematge i dipòsit de maquinaria que va dirigit a qui tingui necessitat d’emmagatzemar temporalment maquinària o elements voluminosos, durant l'espai de temps necessari.

Disposem de 4.000 m² d'instal·lacions situades al costat d’autovia C-17, amb fàcil connexió amb la C-25 i l’autopista AP-7, amb zones d’influència al Vallès Oriental, Vallès Occidental, Osona, Ripollès, Berguedà, Maresme, Barcelonès, etc.

L'estructura del magatzem ens permet adaptar a les necessitats d'emmagatzematge de maquinària o efectes voluminosos que la seva empresa necessiti.

La nostra empresa ofereix un magatzem de maquinària per tot tipus de càrrega, independentment del sector industrial en el que es treballi i del tamany o pesada que pugui ser la seva mercaderia.

A CTG Espais no creiem en les solucions estandaritzades, cada tipus d'indústria és especial i presenta necessitats logístiques diferents i procurem adaptar-nos a elles.

Entrada i sortida per camions de gran tonatge.

No s'admeten mercaderies perilloses, materials nocius, productes químics, productes manufacturats o articles que puguin suposar un risc per a les persones, els animals o el medi ambient.

Imagen del almacén